Inloophuis Groesbeek

 

In samenwerking met het Inloophuis Groesbeek (lotgenotencontact) waren er de afgelopen jaren wandelochtenden.

Deze zijn afgelopen december 2017 beëindigd. Er zijn momenteel geen minimaal 3 belangstellenden. Mochten deze  er weer komen dan kunnen de ochtenden – in overleg – weer opgestart worden. Aanmelden bij inloophuis of bij Bomen en Mensen.

Doel van de wandelochtend is “lotgenotencontact” en de troost van de natuur ervaren in de natuur èn met anderen. De natuur doet meer dan troosten, zij kan je inspireren en je soms de juiste stap op het juiste moment laten zien. Er zit elke maand een ander klein thema in de wandeling, bedoeld om de blik – kort – naar binnen te richten. Daarnaast is wandelen in een regelmatig ritme helend. Het werken met andere aandachtsoefeningen helpt je bij je lichamelijke en emotionele weerstand. Soms is het leven echt eenvoudiger dan je kunt bedenken: wandel je gezond, snuif Vitamine Groen op.

Wij houden rekening met elkaars tempo en mogelijkheden tijdens de wandeling.

Op de website van het inloophuis lees je meer over het inloophuis. Het inloophuis is gevestigd in: De Mallemolen, Kloosterstraat 11- 6562 AT Groesbeek.

Foto hieronder is gemaakt op de ochtend 25 november 2014 in het Startse Dal – Mook. Zo mooi kan de herfst en winter zijn.

 

MENU