Inloophuis Groesbeek

10 april 2017:  Wandel je gezond – Vitamine Groen doet wonderen.

Na deze supermooie lentedagen zal het vast en zeker in de Bruuk boeiend en interessant zijn, want er zijn daar altijd veel bloemen (en bijtjes). Dus een fijne plek voor het maandthema UITEN.

Ook zullen vele vogeletjes zich laten horen en ons een voorbeeld van uiten geven.  Welkom.

Starten bij de ingang aan de Bruuksestraat (zie google maps, tussen als ik het goed zie nummer 109 en 111), je ziet het onverharde pad wel liggen.
Koffie na afloop bij de Buurtsuper.
Komt iemand met de bus en als ik dat vooraf weet kan ik kijken of iemand je het laatste stukje kan meenemen.

Starten zoals altijd 10.00


De wandelingen gaan door bij minimaal 3 deelnemers.

Starttijd: 10.00 – einde circa 12.30 – 13.00.

Aanmelden bij inloophuis of bij Bomen en Mensen.

Doel van de wandelochtend is “lotgenotencontact” en de troost van de natuur ervaren in de natuur èn met anderen. De natuur doet meer dan troosten, zij kan je inspireren en je soms de juiste stap op het juiste moment laten zien. Er zit elke maand een ander klein thema in de wandeling, bedoeld om even de blik naar binnen te richten. Daarnaast is wandelen in een regelmatig ritme so wie so helend. Het werken met andere aandachtsoefeningen helpt je bij je lichamelijke en emotionele weerstand. Soms is het leven echt eenvoudiger dan je kunt bedenken: wandel je gezond, snuif Vitamine Groen op.

Wij houden rekening met elkaars tempo en mogelijkheden tijdens de wandeling.

Op de website van het inloophuis lees je meer over het inloophuis. Het inloophuis is gevestigd in: De Mallemolen, Kloosterstraat 11- 6562 AT Groesbeek.

Foto hieronder is gemaakt op de ochtend 25 november 2014 in het Startse Dal – Mook. Zo mooi kan de herfst en winter zijn.

 

MENU