Vitamine Groen is Buiten te doen

Onder de titel “Vitamine Groen is Buiten te doen” kun je workshops natuurbeleving en natuurinspiraties aanvragen. Je leert ontdekken hoe de natuur je op je levenspad behulpzaam kan zijn. Maar ook een natuurwandeling, vogelgeluiden en wild ontdekken, zelfs bloemetjes spotten en nog veel meer vallen onder deze noemer.

Vitamine Groen kan je tot steun zijn als je de e-cursus leren van de natuur in de natuur volgt (zie item hiervoor).


 

De natuurveranderingen door het jaar heen vormen de groene leidraad voor de workshops. Duur van de activiteit is circa 2,5 uur. Beleving en verwondering staan voorop. Neem gerust contact op over dag en tijdstip. Je kunt een workshop alleen volgen of in groepsverband, informeer naar de prijzen. Met meer is altijd goedkoper. Alleen is intensief, het vraagt mijn uren en zal dus meer kosten, denk aan 75.00 per dagdeel.

 

 

 

Een mooie dag in december. Zo’n dag dat je blij wordt voor het

pure goud dat de beuken – zelf zo laat in het jaar – laten zien. Wat een betoverend licht. Fijn als je je zelf dan de tijd gunt om hiervan te genieten.

Veel mensen ervaren “zonlicht” in het bos als simpel en puur, het kan je het gevoel geven nu is alles goed, meer dan dit heb ik eigenlijk niet nodig.

Een week later was het voorbij maar het zal zeker terug komen in een nieuw natuurjaar.

Wil je iets dergelijks meebeleven, neem gerust contact op.

Comments are closed.

MENU