Wat is Bomen en Mensen niet

Bomen en Mensen is geen uitvaartcentrum, maar kan wel ondersteunende diensten verlenen aan uitvaart-en rouwbegeleiders. Daarnaast kan ik – in geval van rouw – jou doorverwijzen naar rouwtherapeuten uit mijn netwerk.

Een uitvaart- of crematiecentrum en ritueel begeleiders kunnen Bomen en Mensen voor een specifiek onderdeel inschakelen. Bomen en Mensen kan helpen bij het zoeken naar een gepaste boom bij/op een graf, een passend verhaal over de boom (en mens) of ingeschakeld worden bij het zoeken naar een natuurlijke plaats voor asverstrooiing.

Bomen en Mensen biedt cursussen aan die de kennis over bomen-en boomrituelen bevorderen en daarmee ondersteunend kunnen zijn voor beroepsgroepen dit dergelijke kennis willen toepassen.

Bomen en Mensen is geen plantbedrijf en zorgt niet voor de eerste noodzakelijke verzorging van de boom zoals het graven van een plantgat, water geven etc. Zij geeft hierover wel advies. Met name hele grote bomen kunnen het beste door de kweker geplant worden, zij beschikken over het benodigde materiaal.
Bomen en Mensen is niet verantwoordelijk voor veranderingen aan de plantplaats.

Comments are closed.

MENU